Buradasınız

Rekabet ve Kalkınma İçin Kamuda Değişim ve Dijital Dönüşüm Seminerleri

Rekabet ve Kalkınma İçin Kamuda Değişim ve Dijital Dönüşüm Seminerleri

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Kamuda Değişim ve Dijital Dönüşüm Seminerlerine Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nda çeşitli kademelerde görev yapan 40 çalışan kayıt yaptırdı.

İZGÖREN Akademi tarafından 3 aylık bir sürede tamamlanacak 6 farklı programdan oluşan seminerlerin ilki Ahmet Şerif İZGÖREN’in sunumuyla 24 Nisan 2019 tarihinde saat:10:00’da Merinos AKKM Osmangazi Salonunda yapıldı. Bursa, Eskişehir ve Bilecik Valileri ile çok sayıda mülki amir ve çeşitli kurumların üst düzey yöneticilerin de katıldığı programa Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Nuri KARAKAŞ’ın teşvikleri ile Başkanlığımız Vergi Dairesi Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Servis Şefleri ile Gelir Uzmanları ve Uzman Yardımcılarının oluşturduğu 40 kişilik bir grup katıldı.

Seminerler; Takım Çalışması, İnovasyon ve Dijital Dönüşüm, Liderlik, Neden? 25. Saat Etkisi, Zaman Yönetimi konularıyla çalışanlarımızın da katımları ile birlikte program dahilinde devam edecektir.